Nieuws 15 december 2016

Wij verkeren inmiddels al helemaal in de kerstsfeer. We hebben twee kerstoptredens achter de rug: zaterdag op de kerstmarkt in Kempen en maandagavond in De Ruysdonck in Blerick. Beide zijn goed verlopen.Nu nog één te gaan: aanstaande zaterdag 17 dec. het 4-koren-kerstconcert in de Wingerd. Het belooft een mooi geheel te worden, geweven rondom het verhaal van “het meisje met de zwavelstokjes”. We hebben een heus script waarin de 4 koren om beurten een stuk zullen zingen en zodoende een bijdrage  leveren aan het verhaal. (Entree vrij, aanvang 20.00 uur.)
Annelies zal nog een mail sturen naar alle koorleden met daarin de belangrijkste informatie.

Aanstaande maandag is dan de laatste repetitie van dit jaar. Aanvang 20.00 uur, in De Gaper

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.