Nieuws 6 oktober 2016

 Zondagmorgen hadden we de workshop choreografie/uitstraling van Saskia Vos. We hebben al onze concoursnummers de revue laten passeren.  Helaas verliep nog lang niet alles vlekkeloos, maar we hebben hard gewerkt en kregen zeer nuttige tips en feedback van Saskia. Daar zullen we zaterdag zeker veel aan hebben. Saskia: nogmaals bedankt!

Zondagmiddag traden we op tijdens het evenement “Koren op de molen” in Merselo. In tegenstelling tot onze prestatie in de workshop ging dit optreden wel heel goed. Wellicht hebben de foutjes in het morgenprogramma ons met de neus op de feiten gedrukt, en zodoende gedwongen om weer goed te focussen? Hoe dan ook, zelf waren we tevreden en we kregen lovende woorden vanuit het publiek.

Maandag was uiteraard de generale repetitie voor het Open Limburgs Koren Festival op zaterdag 8 oktober aanstaande. Wij zullen dan om 14.30 uur optreden in de Theaterzaal van de Oranjerie in Roermond. (adres: Kloosterwandplein 12-16, 6040 JA Roermond). We worden beoordeeld door een vakkundige jury. We zingen achtereenvolgens:
“The long day closes”, “Männer mag man eben”, “Castle on a cloud” en “Finale” uit de musical “Les Misérables”, “Lucky”, en “Zonder jou”.
Van 17.00 tot 18.45 uur krijgen we nog een Make Over Masterclass van Marijke Weems. Dan wordt een van onze liedjes nogmaals door haar op diverse aspecten onder handen genomen. Zowel ons optreden om 14.30 uur als deze Masterclass zijn openbaar toegankelijk voor publiek. Wellicht mogen we ook wat supporters uit Sevenum begroeten??

Praktische informatie over zaterdag:
12.00 uur: vertrek vanaf het kerkplein Sevenum;
Chauffeurs: Sjaak, Ben, Pieter, Truus, Annie;
(Geert en Jeroen gaan op eigen gelegenheid naar Roermond)
Kleding: blauw/wit (niet te donker).

Allemaal heel veel succes en vooral veel plezier gewenst zaterdag!!

Rabo Clubkas Campagne
Bent u lid van de Rabobank en draagt u Sezako een warm hart toe? Stem dan op Sezako en help ons zodoende om ons nog meer te profileren in onze gemeenschap. Zingen is aantoonbaar gezond, en van muziek worden mensen blij! Uw stem wordt zeer gewaardeerd!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.