Nieuws 21 juli 2016

Afgelopen week zijn we heel druk geweest met repetitie, soundcheck, en uiteindelijk deelnemen aan de Proms-concerten van de harmonie. Het was érg druk maar wat was het een fantastische happening! De Kruisweide was omgetoverd tot een ontzettend mooie evenementenhal, met gróót podium, prachtig decor en versieringen, met professionele lichteffecten en geluid. De harmonie en de artiesten brachten een heel mooi en afwisselend programma waaraan ook de koren een steentje bijdroegen. De sfeer was super-gezellig; het plezier straalde af van ieders gezicht, zowel van de deelnemers als het publiek! De after-party zaterdagavond was erg geslaagd. Degenen die zich hadden opgegeven om ook op zondagmiddag bij de Jeugdproms mee te doen konden zich nog een keer onderdompelen in deze geweldige sfeer. Ook toen was er een hele mooie uitvoering: allemaal musicalmuziek, met zang van koren (Vocal Connexion aangevuld met leden van Sezako), solisten en dans. Er loopt véél muzikaal talent rond in Sevenum en omstreken. Wij, en ik weet zeker vélen met ons, kijken er met grote voldoening op terug! Degenen die er niet bij waren hebben echt wat gemist. Een groot compliment aan de harmonie voor de organisatie van dit mega-evenement is zeker op zijn plaats!

Maandagavond hebben we slechts een uurtje normaal gerepeteerd. Daarna zijn we lekker buiten op het terras neergestreken en hebben we onder het genot van een drankje nog even lekker kunnen nagenieten van het afgelopen weekend.

Nu hebben we vakantie, maar hou de mail/groepsapp in de gaten, want als het mooi weer is kan het zomaar zijn dat we spontaan afspreken om een terrasje te pakken.

De eerstvolgende repetitie is op maandag 5 september, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.