Nieuws 9 juni 2016

We hadden zondag een prachtige dag uitgekozen voor ons uitstapje: we verzamelden in de tuin van Astrid, waar onder een stralende zon eerst onze nieuwe banner werd onthuld. Het was een ontwerp van onze eigen creatieve Astrid, dat zeer goed in de smaak viel. Compliment Astrid! Daarna maakte Mureille diverse foto’s van Sezako, waarvoor grote dank!
Ondertussen werd het ontbijt bezorgd en konden we onze magen overvloedig vullen zodat we er goed tegen konden. Rond de middag vertrokken we naar Overasselt om het culturele evenement “Maasvensters” te bezoeken. Een wandeling door de prachtige natuur voerde ons langs diverse zang-, dans- en theateroptredens, terwijl we ook nog getrakteerd werden op mooie gedichten en kunstvoorwerpen op de route. Aan het eindpunt genoten we nog van een bigbandoptreden. Een drankje en de schaduw waren zeer welkom! Ook met deze gezellige, ontspannen dag hebben we ons 25-jarig jubileum gevierd, en daarvoor willen we de organisatie hartelijk bedanken!

We gaan meedoen met het Open Limburgs Koren Festival dat plaatsvindt op 8 en 9 oktober as. in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Wanneer we precies ingedeeld worden weten we niet, dus reserveer a.u.b. deze 2 dagen. Ons optreden zal dan beoordeeld worden door een jury.

Maandag is er weer repetitie, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.