Nieuws 25 februari 2016

Zondag hebben we gezongen tijdens de H. Mis in Evertsoord. Ondanks het wat uitgedunde sopranenbestand klonk het nog goed en de dirigent was tevreden. Het was een sfeervol geheel in een gezellig drukke kerk.

Maandagavond had het griepvirus nog verder om zich heen gegrepen: tijdens de repetitie stond Astrid er bij de sopranen aanvankelijk helemaal alleen voor, maar ze wist goed haar mannetje te staan. Gelukkig kwam Marly haar in de pauze versterken waardoor de sopranen ook 2-stemmig konden zingen.
We hebben “Somebody loves me” gezongen zonder bladmuziek, en dat klonk aardig. Ook zijn we verder gegaan met “Serenata” en “The long day closes”. Als het even meezit dan zingen we “Serenata para la tierra de uno” met Koningsdag voor onze Koningin. En natuurlijk mag je thuis de tekst van “Serenata” nog een keer doornemen.
Na de pauze hebben we nog enkele bekende nummers gezongen zoals: “De kust”, “Mercy” en “When I fall in love”.

A.s. donderdag is er weer een workshop waarbij iedereen van harte welkom is. Aanvang 19.00 uur in de Leijsten-kamer bij de Sevewaeg.

Alle zieke leden wensen we natuurlijk veel beterschap en we hopen volgende week weer compleet te zijn. Tot maandag, 19.50 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.