Nieuws 3 december 2015

Zondag hebben we 3 korte optredens gegeven. We begonnen rond 15.00 uur in de kas bij fam. Oomen, waar een mooie schilderijententoonstelling was georganiseerd door Valise. We konden daar slechts kort van genieten, want we moesten meteen door naar de schuur van fam. Verhaegh, waar we om 15.45 uur weer mochten aantreden. Hier werden we ondergedompeld in kerstsfeer die een beetje deed denken aan de echte kerststal van lang geleden: donker, koud en tochtig. Maar dit werd méér dan goed gemaakt door de prachtige kerstversieringen en de talloze lampjes die het geheel zeer sfeervol maakten. Hier brachten we dan ook enkele kerstliedjes ten gehore. We sloten onze optredens af met meerdere kerstliedjes in De Stal aan de Lemmeweg, waar het heerlijk warm, knus en gezellig was. Ook hier ademde alles de sfeer van kerst, en er waren prachtig mooie kerststukken te bewonderen. De vele bezoekers konden genieten van warme dranken met gebak, en er werd nog een tombola met mooie prijsjes gehouden. We kijken terug op een zéér geslaagde middag, en willen iedereen bedanken die hieraan bijgedragen heeft: Aniet en Moniek samen met Astrid en Annie voor de organisatie en de ter beschikking gestelde prijsjes, Marcel Hendriks voor het maken van de foto’s, de “aanhang” van Sezako voor de hulp bij de verkoop van drank en loten, uiteraard het publiek, en iedereen die ik wellicht vergeten ben te benoemen. Iedereen heel veel dank!

We kunnen ons weer aanmelden voor de Sing-in te Heel, die wordt gehouden op zaterdag 20 februari 2016. Het zou leuk zijn om hier met zoveel mogelijk leden aan deel te nemen, maar dit is uiteraard op vrijwillige basis, mede gezien het kostenplaatje: € 43,00 p.p. Daarvoor krijg je dan wel een hele verzorgde dag voor, zie de uitnodiging en het inschrijfformulier dat per mail is rondgestuurd. Iedereen moet zichzelf aanmelden en betalen, en wel uiterlijk op 2 januari 2016.

Voor volgende week graag nog even kijken naar “Freedom is coming”, want dan moet het van Geert echt helemaal uit het hoofd……

Kalender:
Zondag 20 dec. 16.00 uur: Kerst-in te Sevenum
Maandag 25 januari 2016: algemene ledenvergadering
Zaterdag 20 februari 2016: Sing-in te Heel (voor wie dat wil)
Vrijdag 8 april: Sezako 25 jaar: feestavond!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.