Nieuws 8 oktober 2015

Maandag is Saskia Vos, zangcoach te Sevenum, kennis komen maken met Sezako. Ze gaat ons een aantal workshops geven waarvan het de bedoeling is dat wij (technisch) beter en bewuster leren zingen. De workshops worden steeds ingepland op de maandagavonden, van 19.15 uur, tot 20.00 uur. De eerste twee workshops zijn voor het hele koor gezamenlijk, daarna gaat ze met de stemgroepen apart aan de slag. Je bent dus niet iedere week aan de beurt.

We hebben besloten dat het optreden in Kempen in elk geval niet op 5 of 6 dec. zal plaatsvinden, maar op 12 of 13 dec. Degenen die de datumprikker nog niet hebben ingevuld worden vriendelijk maar dringend verzocht dat alsnog te doen!

Op verzoek van Geert de tekst van “Freedom is coming” uit het hoofd leren. Als we de tekst kennen is het lied niet meer zo lastig.

Tot maandag, a.u.b. in De Gaper aanwezig zijn om 19.10 uur, zodat de eerste workshop om 19.15 uur kan beginnen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.