Nieuws 11 december 2014

Het optreden in Heeze, samen met “Mixed Melody”, ging goed afgelopen zondag. Ook onze nieuwe stukken werden goed uitgevoerd. We kunnen daar tevreden over zijn.

Op zondagmiddag 21 december aanstaande verzorgen we, wederom samen met Mixed Melody, een kerstconcert in De Gaper in Sevenum. Daarbij hebben we ook nog enkele andere gasten uitgenodigd. Het belooft een mooie middag te worden in een warme kerstsfeer! Posters en flyers zijn/worden verspreid, ook digitaal. Maak hier gerust reclame voor.

In januari gaan we starten met een sessie van 3 workshops “uitstraling koor” door Paula Nelissen. We hopen dat jullie hier maximaal gebruik van maken en dus meedoen! Dat komt ons hele koor ten goede. Inmiddels is een datumprikker rondgestuurd, vul die a.u.b. zo spoedig mogelijk in.

Donderdag 18 dec. verzorgen we een kerstoptreden in Basisschool De Horizon. Inzingen om 17.15 uur. We zingen een paar kerstliedjes die we dit jaar nog niet eerder gezongen hebben. Uiteraard gaan we die op de komende repetitie doornemen, dus zorg dat je daarbij bent.

Maandag 22 dec. maken we geluidsopnames.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op maandag 26 januari 2015.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.