Nieuws 15 mei 2014

Afgelopen week kregen we bericht van Geert, onze dirigent, dat zijn moeder toch nog vrij onverwacht was overleden. Op zijn verzoek hebben we op haar begrafenis “May it be” gezongen. We waren nagenoeg compleet zodat we een goede uitvoering konden neerzetten. Het was wel duidelijk dat het gewaardeerd werd. We hebben het heel graag gedaan en vinden het fijn dat we aan het verzoek van “ozze Geert” konden voldoen. Iedereen bedankt voor de goede opkomst.
Dat verdriet en vreugde dicht bij elkaar liggen bleek maandag op de repetitie. Nog onder de indruk van de mooie uitvaart hadden we óók twee jarigen: Marleen en Mariëlle, gefeliciteerd! We mochten zelfs een graantje meepikken van “het eerste salaris van de Staat” van Marleen! Nog bedankt en dat er nog veel mogen volgen!
Volgende week is er weer repetitie. Aanvang 20.00 uur. Op het programma staan in ieder geval “Don’t worry, be happy” en “Breaking up is hard tot do”.
Op dit moment is niet bekend of er ook notenles is. Dit zal later nog per mail worden doorgegeven.
Voor alle duidelijkheid: de “einde-seizoen-activiteit” is dit jaar op zaterdag 5 juli (concert met de silk-O-phonics in Duitsland) en de laatste repetitie is op maandag 7 juli. Kennelijk was hier enig misverstand over.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.