Nieuws 1 mei 2014

Het concert in Tegelen is vastgesteld op zondagmiddag 14 september.
Daarnaast zijn we uitgenodigd door de silk-O-phonics voor een gezamenlijk concert op zaterdag 5 juli in Krefeld. Dit concert staat in het teken van nadere kennismaking met onze Duitse vrienden en voorbereiding op ons gezamenlijke themaconcert volgend jaar. Het zal niet ontbreken aan een hapje en een drankje en het belooft zeer gezellig te worden! Hopelijk zijn we daar –nagenoeg- voltallig aanwezig. Als je verhinderd bent op 5 juli reageer dan a.u.b. op de mail naar Lea. Dit is dan tevens ook de afsluiting van ons seizoen.
Volgende week, maandag 5 mei, is er wél repetitie. We starten weer met een notenles om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint de normale repetitie. Dan gaan we verder met “Don’t worry, be happy”. Tevens mogen we dan “Lucky” uit het hoofd zingen en alweer/nog steeds: “Everything at once”!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.