Nieuws 20 februari 2014

Voor de afwisseling werd maandag “Il est bel et bon” weer eens even uit de kast gehaald. Daarna kwamen de normale bezigheden weer: “Odi et amo” , “Lucky” en “Everything at once”. Bij dit laatste nummer werkt het toch echt handiger als we het allemaal eens zijn over het couplet dat we nou aan het oefenen zijn…. We sloten de repetitie af met een complete mix-opstelling waarin we probeerden “Lemon tree” tot een goed einde te brengen (wat redelijk lukte), gevolgd door “Zonder jou”.
Voor volgende week mogen de sopranen nogmaals goed kijken naar de tekst van “Everything at once” en dan kennen we die allemaal van buiten natuurlijk!Maak daarbij ook een voorstelling van hetgeen je zingt. Laat de betekenis van de woorden tot uitdrukking komen in de klank daarvan. Het bijbehorende dansje komt later….Met ingang van aanstaande maandag gaan we onze pauzedrankjes allemaal betalen met een muntje. Muntjes zijn vóór aanvang van de repetitie verkrijgbaar voor in het café. Tip: koop een klein voorraadje in.

Tot maandag, 19.50 uur in de Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.